Henk Wessels; Erelid KSV Voetbal

Tijdens de jaarvergadering van KSV voetbal werd afgelopen vrijdag Henk Wessels benoemd tot erelid van KSV-voetbal. Het was precies 50 jaar geleden dat Henk zijn eerste wedstrijden speelde. Uit handen van de voorzitter, Joop Spijkers ontving Henk de oorkonde en de standaard behorende bij deze mijlpaal.

Voetbalminnend Vragender kent Henk als de onverzettelijke verdediger die v.w.b. zijn kopkracht een voorbeeld mag zijn voor alle leden van KSV. In KSV’s glorietijd was Henk vaak de rots in de branding en schakelde hij menig tegenstander uit.

Henk voetbalt nog iedere zondag in het veteranenteam en is daar in de achterhoede niet weg te denken. Het feit dat Henk nog steeds actief is heeft het KSV-bestuur doen besluiten om hem erelid van de vereniging te maken.

Geplaatst op 16-09-2012 13:23 door Johnny Tanck in Algemeen

Copyright © 2009-2014 KSV Voetbal Website: BeSite B.V. - Grafisch Ontwerp: Remco Wolterink Sitemap - Disclaimer